Netwerk

EV-Point bouwt een netwerk van publiek toegankelijke laadstations waar IEDEREEN kan laden. U of uw bedrijf kan hier aan meewerken.

Laden aan een EV-Point is betalend. De prijzen zijn transparant en worden maandelijks aangepast aan de prijs van stroom. EV-Point heeft voorzien in een vlot activatie-systeem met EV-Pass, Smartphone App of via SMS.

ECO-Service-Provider

EV-Point streeft ernaar zoveel mogelijk hernieuwbare energie te gebruiken om de elektrische voertuigen te laden. De laadpunten van EV-PointPublic worden voorzien van groene stroom hetzij afkomstig van zonnepanelen, hetzij van een 100% groenestroom leverancier.

1. U of uw bedrijf investeert

Elkeen en elk bedrijf kan een semi-publiek laadpunt installeren op zijn (toegankelijke) parking... Voor eigen gebruik, voor uw klanten maar ook voor derden. Als locatie-eigenaar ontvangt u alle betalingen voor het gebruik, terwijl u aan EV-Point een kleine vergoeding betaalt voor het gebruik van het Back Office Systeem en voor onderhoud, updates en upgrades.

Neem contact op

2. EV-Point investeert

Als aan een aantal criteria voldaan is, voorziet EV-Point graag in publiek toegankelijke laadpunten via haar eigen investeringsvennootschap EV-Point Invest. Uw bedrijf dient in dat geval slechts in te staan voor de bekabeling en veiligheden van de voeding. EV-Point staat in voor levering, plaatsing, onderhoud en service van het laadstation.

Aanvraag indienen

Tarieven

Aanbevolen Laadtarief: 0,369 €/kWh
Maximaal toegestaan Laadtarief: 0.399 €/kWh

  • De dienst van het publiek laden bestaat uit Stroom en Operationele kosten net zoals bij een benzinestation. De prijs voor deze dienst is uitgedrukt per kWh.
  • De dienst van het laden is dus eenvoudig en transparant en kan variëren per locatie afhankelijk van de stroomprijs.

Bij EV-Point betaalt u geen abonnementskosten, u betaalt alleen voor het laden.